Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ceyhan'da kent meydanı’nın temeli atıldı...

Ceyhan

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mahalle sakinleri ile semt kreşinin temelini attı.

CEYHAN’DA SEMT KRESININ TEMELI ATILDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, mahalle sakinleri ile semt kresinin temelini atti.

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in en önemli projelerinden birisi olan semt kresleri için ilk adim atildi. Namik Kemal Mahallesi'nde yapimina baslanan semt kresinin temelini Baskan Aydar, anneler ve çocuklari ile beraber atti.

 

BASKAN AYDAR, “CEYHAN’IN ÇOCUKLARI EMIN ELLERDE”

Verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Bugün burada Namik Kemal Mahallesi sakinleriyle, annelerimizle, kardeslerimizle ve ufak prensesler ile birlikte Ceyhan'da yapacagimiz semt kreslerinin ilk temelini atiyoruz. Seçimden önce kadinlarimiza ve  annelerimize verdigimiz sözleri yerine getiriyoruz. Sizlerin evde sadece çocuk bakarak vakit geçirmemeniz ve çocuklarimizin erken yasta egitime atilmasi için de  mahalle semt kreslerini açiyoruz. Yapilan kresimizi önümüzdeki egitim ögretim sezonuna yetistirmeyi planliyoruz. Bu mahallede oturan herkes bu hizmetten yararlanacak. Zeydan Baskanim bir yandan, biz  bir yandan Ceyhan için çalisiyoruz. Ceyhanlilarin sorununu biliyoruz, derdinizin dermani olmaya geldik. Biz bes yil içerisinde yapilmayan ne varsa yapacagiz. Her sey çok güzel olacak.” dedi.

 

Baskan Aydar, semt kresinin temelini attiktan sonra kalip ustalarinin çalismalarini denetledi, eline mala alarak siva yapti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli